Loading...
Referenties 2017-10-23T08:47:46+00:00

Datum delen ervaring: 14 juni 2017

Rol Sjoerd Bakker: Gesprekspartner

Ervaring van Thijs Bakx (ondernemer / directeur):

Door zijn enorme kennis en luisterend oor weet Sjoerd waar ik als leidinggevende maar ook het team behoefte aan heeft. Hele fijne samenwerking!!!

Datum delen ervaring: 20 maart 2017

Rol Sjoerd Bakker: Trainer

Ervaring van Sebastiaan Meijer (regiomanager):

Sjoerd heeft voor ons managementteam een inspiratiesessie over Dienend Leiderschap gegeven. Door zijn bevlogenheid, gedegen voorbereiding en het aanzetten tot reflectie en het met elkaar voeren van een open discussie was dit een zeer geslaagde ochtend.

Iedereen die graag meer wil weten over deze vorm van leiderschap raad ik aan om met Sjoerd in gesprek te gaan of net als wij een inspiratiesessie te boeken

Datum delen ervaring: 10 maart 2017

Rol Sjoerd Bakker: Gesprekspartner (sparren en adviseren over strategische vraagstukken)

Ervaring van Vincent Polman (oprichter, eigenaar en directeur):

Sjoerd heeft Kans Kwadraat als strategisch coach meerdere malen met geweldige resultaten ondersteund! Hij heeft geholpen met missie- en visievorming en daarna met korte en lange termijn doelstellingen. Door Sjoerd hebben we in korte tijd hele grote stappen voorwaarts gezet. Voor bedrijven die strategische ondersteuning kunnen gebruiken raad ik Sjoerd van harte aan!

Datum delen ervaring: 3 maart 2017

Rol Sjoerd Bakker: Gesprekspartner & Trainer (Sparren over managementvraagstukken met de eigenaren & organiseren en faciliteren jaarlijkse teamdagen)

Ervaring van Peter Zijlstra (oprichter, eigenaar en directeur):

Sjoerd is al enkele jaren een hele fijne gesprekspartner voor mij en mijn compagnon. Hij helpt ons bij managementvraagstukken en het inrichten en uitbouwen van onze organisatie waarbij de mens centraal staat en faciliteert al jaren onze FX Teamdagen. Ik ken Sjoerd als een open en eerlijk persoon waarmee ik hele leuke en inhoudelijke gesprekken kan voeren over leiderschap en zelfsturing.

Datum delen ervaring: 3 maart 2017

Rol Sjoerd Bakker: Gesprekspartner (Individuele coaching voor professionele en persoonlijke groei)

Ervaring van Eva Hylkema (coördinator): 

Sjoerd helpt als gesprekspartner om concretere doelen te stellen, kritisch te blijven op het bedrijfsproces en te groeien in mijn functie. Hierbij houdt hij rekening met jou als mens en waar het bedrijf heen wil.

Datum delen ervaring: juni 2016

Rol Sjoerd Bakker: Trainer

Ervaring van een anonieme deelnemer (manager): 

Hij sloot goed aan bij de belevingswereld van de deelnemers. Hij probeerde ook telkens de koppeling te maken met de praktijk waarin de deelnemers dagelijks werken.

Datum delen ervaring: 18 mei 2016

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Harrie-Peter Roefs (oprichter en eigenaar):

Vanaf de hectische opstart van ICM ervaar ik Sjoerd als bevlogen en goedgehumeurd. Hij blinkt uit in People management en brengt als leider rust, sfeer en gezamenlijkheid in een periode van snelle groei. Als directeur van ICM is hij een uitstekende verbinder en communicator. Hij boekt goede resultaten en is de personificatie van de mensgerichte cultuur van ICM!

Datum delen ervaring: 19 april 2016

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Emile Langerak (commercieel manager):

Sjoerd is jarenlang mijn leidinggevende / directeur geweest. Ik heb met heel veel plezier met Sjoerd samengewerkt. Hij geeft je de ruimte en het vertrouwen om je talenten volledig te ontplooien en benutten en stuurt bij waar nodig. Sjoerd focust niet (alleen) op het eindresultaat, maar juist op de weg naar het resultaat.

En met mooie resultaten als gevolg.. Onder zijn leiding is ICM uitgegroeid tot een van de grootste opleidingsinstituten van Nederland en is ICM 3 jaar op rij verkozen tot ‘Beste Opleider’ en een ‘Great Place to Work’ organisatie.

Datum delen ervaring: 7 april 2016

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Florence Buijsrogge (portfoliomanager): 

Sjoerd is een ongelooflijk betrokken directeur en leidinggevende, die je op onverwachte en afgesproken momenten verrast met rake inzichten en indringende feedback. Gesprekken met Sjoerd zijn open, warm en resultaatgericht. Sjoerd geeft ruimte voor creativiteit, creëert gezamenlijkheid en neemt eigen verantwoordelijkheid heel serieus. Sjoerd is een authentieke persoonlijkheid, recht door zee en altijd integer. Sjoerd werkt met enorm aanstekelijk plezier. Als ik terugkijk op de periode dat ik met Sjoerd gewerkt heb, dan zie ik duidelijk dat ik gegroeid ben; zakelijk en als mens. En het mooiste vind ik nog dat ik ook Sjoerd heb zien groeien door onze samenwerking, waardoor ik mijn eigen toegevoegde waarde ook beter kan zien dan voorheen.

Datum delen ervaring: 29 februari 2016

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Marlous Donker-Dungelman (studieadviseur): 

Sjoerd is mijn manager geweest en de laatste tijd heb ik met hem samengewerkt in zijn rol van Bestuurder (OR). Hij is een fantastische leider, gelooft in de kracht van zelf oplossend vermogen van de mensen om hem heen. Hij laat mensen groeien en stimuleert persoonlijke ontwikkeling. Hij is een verbinder, sociaal en durft zich kwetsbaar op te stellen. Betrouwbaar, eerlijk en resultaatgericht kenmerken hem. Zijn mensgerichtheid is uniek!

Datum delen ervaring: 14 december 2015

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Evaring van Flor Gerritsen (programma manager) 

Wat ben ik blij dat ik met Sjoerd heb mogen samenwerken en hem als collega, mijn directe manager en de directeur van ICM heb mogen ervaren. In elke rol is Sjoerd zichzelf en staan betrokkenheid, realisme en het onderzoeken van (nieuwe) mogelijkheden centraal. Als leidinggevende staat Sjoerd naast je, en loopt hij met je mee wanneer je nieuwe stappen zet. Hij moedigt aan, stimuleert, faciliteert en geeft je het vertrouwen dat je het zelf kunt. Als het nodig is zal hij daadkracht tonen en is hij niet bang om de figuurlijke ‘dolk’ te hanteren (noodzakelijke knopen doorhakken) wanneer situaties hierom vragen. Bij Sjoerd zit de magie in de mix van zijn persoonlijkheid: positief, nuchter, reflecterend, leidend en motiverend; hij streeft naar kwaliteit en resultaat, werkend vanuit verbinding, contact en aandacht.

Datum delen ervaring: 19 november 2015

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Kees van Weperen (manager & trainer): 

Sjoerd weet met zijn passie en betrokkenheid de medewerkers te verbinden met elkaar en te binden aan de organisatie. Zijn bevlogenheid en enthousiasme zorgen ervoor dat hij de anderen meekrijgt in het realiseren van veranderingen en het behalen van de bedrijfsresultaten. Hij kan door zijn natuurlijk gevoel voor vertrouwen en veiligheid de ander in beweging laten komen om zich verder te ontwikkelen.

Datum delen ervaring: 11 november 2015

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Laura van den Ouden (L&D expert):

Ik heb 10 jaar samengewerkt met Sjoerd, de afgelopen jaren was Sjoerd directeur van ICM. Ik heb met veel plezier met hem samengewerkt. Als ik 1 woord moet noemen dat Sjoerd kenmerkt is het verbinder. Hij is echt een mensenmens en bloeit op als hij in een groep kan samenwerken met anderen. Daarin is hij relativerend, attent, betrouwbaar en goed luisterend naar ieders mening, Sjoerd kan met zijn humor en krachtige woorden een groep inspireren en verbinden. Hij heeft op natuurlijke wijze een fijne plaats in de groep.              

Datum delen ervaring: 11 november 2015

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Susan Reiner (owner PLPD):

Sjoerd is een ultieme verbinder! Tijdens mijn periode als interim HR-manager en ook daarna bij ICM heb ik intensief met hem samengewerkt in zijn rol als directeur. Hij is in staat vanuit rust en reflectie leiding te geven, waarbij hij altijd de mens centraal stelt en vanuit talenten en positiviteit denkt en handelt. Hij is goed in staat mensen te doorgronden en in te schatten op hun waarde waarbij hij altijd vanuit respect en nuance te werk gaat, zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Zijn ontspannen houding en improvisatievermogen maken hem tot een plezierige sparringpartner en leidinggevende voor zijn team en medewerkers.

Datum delen ervaring: 30 oktober 2015

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Roy Kreeftmeijer (manager leren en presteren)

Ruim 6 jaar heb ik het voorrecht gehad om met Sjoerd te mogen samenwerken. Gedurende 4 jaar was hij mijn direct leidinggevende. Sjoerd heeft de kunst om resultaat en kwaliteit te verbinden met plezier en aandacht. Hij heeft enorm veel oog voor de mens, kan prima relativeren en houdt ondertussen het einddoel scherp voor ogen. Hij geeft vertrouwen en laat mensen groeien. Wat ik enorm gaaf vind aan Sjoerd is dat hij de uniekheid van mensen positief waardeert en vertrouwen geeft het verschil te maken!

Datum delen ervaring: 25 oktober 2014

Rol Sjoerd Bakker: Algemeen directeur

Ervaring van Pim Vicentie (marketeer):

Sjoerd is een man met het hart op de juiste plek. Ik ervaar de samenwerking altijd als zeer prettig. Sjoerd is doortastend, begrijpt heel goed wat mensen motiveert en is als directeur zeer toegankelijk en transparant naar iedereen. Ohja, wees voorbereid op zijn aanstekelijke lach.

Datum delen ervaring: juni 2015

Rol Sjoerd Bakker: Trainer

Ervaring van een anonieme deelnemer (manager):

Open persoon, die iedereen er op een leuke manier bij betrekt en iedereen in zijn/haar waarde laat.

Interesse om kennis te maken?

Mocht jij aanknopingspunten zien voor een gesprek dan hoor ik dat graag!

Neem contact op