Loading...
Over Sjoerd Bakker 2017-12-07T12:02:57+00:00

Ik ben Sjoerd! Het is mijn bedoeling om een substantieel bijdrage te leveren aan de maatschappelijke behoefte om op een andere manier samen te werken. Ik streef naar zuivere (eerlijk, open en transparante) organisaties, waarbij de bron (de droom, de bedoeling) centraal staat. Dit doe ik vanuit de stellige overtuiging dat de kracht van de organisatie in de mensen zit. Ik ga voor fris leiderschap!

Gewoon omdat dit voor iedereen leuker werken is en het levert meer op (in alle opzichten). Samenwerken mag toch ook leuk zijn en dat is het voor vele simpelweg (nog) niet. Leidinggevenden en ondernemers kunnen hierin echt het verschil maken en daar draag ik graag aan bij.

Concreet:

Ik ben gelukkig getrouwd met Lotte en we hebben samen drie prachtige kinderen: Simon, Lisa en Noor.

Enorm trots ben ik op mijn periode (2003-2016) en bijdrage aan ICM Opleidingen & Trainingen . Voor mij is dit een voorbeeldorganisatie als het gaat om succesvol worden vanuit mensgericht en dienend leiderschap. Met als beloning de uitverkiezing tot de beste opleider van Nederland (3x op rij) en de mooie resultaten bij de Great Place to Work onderzoeken. Zelf heb ik mij in deze periode ontwikkeld als leidinggevende en de laatste 4 jaar in de rol van algemeen directeur. Kortom succesvol zijn en blijven op een plezierige manier, het kan echt!

Met plezier,

Sjoerd Bakker

Interesse om kennis te maken?

Mocht jij aanknopingspunten zien voor een gesprek dan hoor ik dat graag!

Neem contact op